Altyapı olmayan yerde internet mümkün mü? Altyapı olmayan yerde internet 2020 – 2021 için tek seçenek 4.5G seçeneğidir. Evinizde, telefonunuzdan rahatlıkla 4.5G internet kullanabiliyorsanız, bu hizmeti de kullanabilirsiniz. Size, içerisinde sim kart olan bir modem verilir, modem sadece fişe takılarak internet sağlanır.
4.5G hizmeti ile altyapısız internet kullanabiliyorsunuz. Bunun mantığı telefonlarınızdaki internet paketleriyle aynıdır. Dolayısıyla, bu hizmet cep telefonu operatörleri tarafından sağlanır. Size sim kartı takılabilen bir modem verilir.
Contents
- 1 Adresimde altyapı yok ne yapmalıyım?
- 2 İnternet altyapısı yok nereye başvurulur?
- 3 Ttnet altyapı YAPI yoksa ne yapmalıyım?
- 4 Altyapısız internet ne kadar?
- 5 Altyapıyı kim yapar?
- 6 Altyapı Gelmesi ne kadar sürer?
- 7 Türk Telekom altyapı başvurusu ücretli mı?
- 8 Oturduğum binada internet altyapısı var mı?
- 9 İnternet altyapısı başvurusu nasıl yapılır?
- 10 Boş port yoksa ne yapmalıyım?
- 11 Türk Telekom altyapı sorunu için ne yapmalıyım?
- 12 İnternet altyapısı ne zaman gelecek?
- 13 Taşınabilir WiFi Sınırsız ne kadar?
- 14 Uydudan internet var mı?
- 15 Taşınabilir WiFi Nedir?
- 16 Türk Telekom port sorunu nasıl çözülür?
- 17 Digitürk hangi altyapıyı kullanıyor?
Adresimde altyapı yok ne yapmalıyım?
Eğer evimde internet altyapısı yok diyorsanız Kablo internetten destek alabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgede Türksat’ın fiber altyapı çalışmaları yapılıyor olabilir. Ya da zaten altyapı vardır ancak konumunuza ulaşmamıştır.
İnternet altyapısı yok nereye başvurulur?
Tüm dilekçe başvurularınız bulunduğunuz bölgenin bağlı olduğu Telekom müdürlüklerine teslim edilmelidir. Dilekçeyi CİMER ya da BTK üzerinden de iletebilirsiniz fakat hızlı işlem için direkt bölge müdürlüklerini önermekteyiz.
Ttnet altyapı YAPI yoksa ne yapmalıyım?
binanızı kim yaptıysa, iskan belgesi ile beraber telekom müdürlüğüne, ‘planlama’ bölümüne firmasının bilgilerini içeren belgeler, inşaat ruhsat izni, yapım izni, imar bilgileri vb. işlem dosyası ile beraber başvurması gerekmektedir. ayrıca binada hali hazırda kurulu zayıf akım bulunması gerekmektedir.’
Altyapısız internet ne kadar?
Superbox 100 GB 4.5G İnternet aylık 129.90 TL. Superbox 150 GB 4.5G İnternet aylık 159.90 TL. Superbox 200 GB 4.5G İnternet aylık 199.90 TL. Superbox 500 GB 4.5G İnternet aylık 399.90 TL.
Altyapıyı kim yapar?
Altyapı mühendisi; yol, köprü, baraj ve sulama projeleri, su ve kanalizasyon sistemleri gibi yapı ve altyapı inşaatını tasarlar, bakımını planlar ve denetler.
Altyapı Gelmesi ne kadar sürer?
7-8 gün falan sürer.
Türk Telekom altyapı başvurusu ücretli mı?
Fiber altyapıyı her müşteri talep edebilir. Özel hat isteğe göre çekiliyor. Normal başvurularda ücret alınmaz.
Oturduğum binada internet altyapısı var mı?
– Buraya tıklayarak Türk Telekom altyapı sorgulama sayfasına giriyoruz. Sonrasında oturduğunuz il, ilçe, mahalle, cadde ya da sokak bilgilerini girdiğinizde haritada bulunduğunuz binayı pinleyin. Sonrasında sorgulama işlemi gerçekleşecek ve Türk Telekom’un binanızda sunduğu internet altyapısını öğrenebilirsiniz.
İnternet altyapısı başvurusu nasıl yapılır?
İlk olarak altyapı talebi için bir dilekçe yazın. Yazmış olduğunuz dilekçeyi bulunduğunuz bölgenin Telekom müdürlüğüne teslim edin. Altyapı başvurusu için yazılan dilekçeyi CİMER veya BTK ile de iletebilirsiniz. Ancak Telekom müdürlüğüne yapılan başvurular daha hızlı sonuç verir.
Boş port yoksa ne yapmalıyım?
Kullanıcıların boş port yok sorununa yapabilecekleri;
- Turk Telekom müdürlüklerine giderek port yok sorunu yaşadığınızı ve interenete bağlanamadığınızı söyleyerek dilekçe vermek.
- Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) şikayet oluşturarak sorununuzu yazmak.
- 444 1 444 sıkça arayarak şikayetinizi belirtmek.
Türk Telekom altyapı sorunu için ne yapmalıyım?
Türk Telekom Altyapı Hasar İhbar Hattı “08003140003” numarası ile kullanıma açılmıştır. Bu hat üzerinden sadece Türk Telekom altyapısında meydana gelen hasarlar bildirilebilecek olup, diğer istek ve şikayetleriniz için İletişim kısmında yer alan bilgilerden ulaşım sağlayabilirsiniz.
İnternet altyapısı ne zaman gelecek?
Türkiye’nin Her Yerine Fiber İnternetin Geleceği Tarih Resmi Olarak Açıklandı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, bu yıl sonuna kadar Türkiye’deki tüm mahallelerin yüzde 90’ına fiber internet geleceğini, 2023’te ise yüzde 100 fiber internete ulaşılacağını söyledi.
Taşınabilir WiFi Sınırsız ne kadar?
Turkcell Superbox Taşınabilir İnternet
Paket Adı | Kota | Fiyat |
---|---|---|
Superbox 200 GB 4.5G İnternet | 200 GB | 199,90 TL |
Superbox Fırsat 10 Mbps İnternet | Limitsiz | 199,90 TL |
Superbox Fırsat 20 Mbps İnternet | Limitsiz | 299,90 TL |
Superbox Fırsat Sınırsız İnternet | Limitsiz | 399,90 TL |
Uydudan internet var mı?
Uydu internet, uydu üzerinden çift yönlü hizmet almak için geliştirilmiştir ve karasal altyapıdan bağımsız bir şekilde çalışır. Kullanıcılarına birçok avantaj sunan uydu internet, çanak antene benzer bir anten ile uydudan yüksek hızla veri alıp gönderilmesini sağlar.
Taşınabilir WiFi Nedir?
Bir ev internet yönlendiricisi veya modemi (WiFi modem gibi) hayal edin, ancak daha küçük ve kablo yerine SIM kart ve geniş bant planları yerine mobil veri planı kullanan bir hizmet ile internetiniz taşınabilir bir hale geliyor.
Türk Telekom port sorunu nasıl çözülür?
Türk Telekom Müdürlüğü’ne giderek boş ‘port’ sorunu yaşadığınızı belirtebilir ve İnternet bağlatamadığınızı da ekleyerek resmî dilekçe ile başvurabilirsiniz. Ayrıca Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni de konuyla ilgili sürekli arayarak bilgi talep edebilirsiniz.
Digitürk hangi altyapıyı kullanıyor?
ÇÖZÜM ÖNERİLERİ Fiber internet hizmeti Turkcell Superonline’ın fiber altyapısı olduğu bölgelerde sunulabilmektedir.